Hoquei patins
- Juneda

El partit del Juneda d'hoquei d'aquest diumenge es podrà seguir per televisió i Internet

L'equip, ara últim de la taula, vol sortir del pou contra el Caldes en un partit que juga a casa i que es podrà veure per la Xarxa de Televisions Locals.

(foto: FCP)

El primer equip del Club Hoquei Juneda viu una temporada complicada. Dels vuit partits jugats fins ara només n’ha guanyat un, n’ha empatat dos i n’ha perdut cinc, uns resultats que el mantenen últim de la classificació del grup A de Nacional Catalana. 

Aquest diumenge, però, els junedencs s’han proposat sortir del pou a costa del Caldes B, amb qui es porta 3 punts, en un partit que els garriguencs juguen a casa i que serà retransmès per la Xarxa de Televisions Locals. Els espectadors podran seguir l’enfrontament en directe el diumenge a les 4 de la tarda, narrat per Jordi Martí (Canal Blau) i comentaris de Joan Doncel, entrenador del Piera, i d’Eva Cortijo (Lleida TV) a peu de pista. També es podrà seguir per Internet en streaming a través de Xala, la plataforma de distribució de continguts de la Xarxa Audiovisual Local. 

La classificació del grup A de Nacional Catalana està liderada pel Capellades HC (18 punts) i el Barça (13 punts), que ha jugat un partit menys. A la zona baixa hi ha el Caldes Recam Làser B (8 punts), el CP Manlleu (6 punts) i el CH Juneda (5 punts). Els calderins i els manlleuencs tenen un enfrontament pendent.