Tennis taula
- Les Borges Blanques

[VÍDEO] L'espectacular punt de 49 cops del CTT Borges

El jugador del primer equip del club garriguenc Joan Masip va protagonitzar la jugada contra l'Escala, el seu ex-equip, en el primer partit de Superdivisió.

El partit va ser a finals de setembre, un Asisa Borges Vall contra el CER L’Escala, en el que era el primer encontre de la nova temporada de Superdivisió, però ara se n’ha fet difusió audiovisual. Divendres passat, per exemple, va sortir com a número 1 al rànquing dels millors moments esportius que emet el programa “Zona zàping” de TV3 i ahir es va publicar al canal de Youtube del Club Tennis Taula Borges. 

Es tracta d’un punt del partit que jugaven el local Joan Masip contra Iker Gonzàlez. Masip, exjugador de l’Escala i des del 2018 militant al CTT Borges, i Gonzàlez es disputen un llarg punt, de fins a 49 cops, combinant atac i defensa per ambdues parts. Finalment, després d’uns quants tocs defensius des de darrere, Masip passa a l’atac, s’aproxima a la taula i etziba el cop definitiu, que fa aixecar eufòric el públic de la grada.

Actualment es porten cinc jornades de lliga i el Borges és quart a la classificació, mentre que l’Escala és penúltim, amb una sola victòria.