Atletisme
- Arbeca

Últimes curses de l'any a Arbeca i la Pobla de Cérvoles

La Pobla celebra demà la novena cursa-caminada dels Nassos i el Club Ciclista Arbeca organitza per primera vegada una cursa de Sant Silvestre.

(foto: Aj. Pobla)

Qui vulgui encarar la festa de Cap d’Any havent fet un una mica d’esport, té l’ocasió de fer-ho en dues cites atlètiques que enguany hi ha a la comarca: la Cursa dels Nassos de la Pobla de Cérvoles i la Cursa de Sant Silvestre d’Arbeca que es fan demà, 31 de desembre.

A la Pobla, organitzada per l’Ajuntament, és el novè any que es convoca, i inclou el format cursa i el format caminada. El recorregut s’inicia a la plaça 1 d’Octubre i, a l’acabar, es farà un sorteig de productes de la terra. A Arbeca, el club ciclista ha convocat una cursa aquest dia per primera vegada. “Vam decidir organitzar-ho una mica a última hora, sense ser molt formal, amb la idea de córrer i passar-nos-ho bé i, segons com vagi, no descartem fer-la cada any”, expliquen fonts del club arbequí. La cita és a la plaça del Toll, en aquest cas a les 4 de la tarda, per fer un recorregut de 7 km pel terme. L’organització demana als participants que hi vagin disfressats amb motius nadalencs. A l’acabar hi haurà torronada.