Varis
- L'Espluga Calba

L'Espluga torna a acollir la cursa d'orientació Wild Boar

La cita, el proper diumenge 2 de febrer, forma part del Circuit Català de Rogaines, i del Trofeu ARRAONA de Curses d'Orientació de l'Unió Excursionista Sabadell, també es cursa convidada de la Lliga de Curses d'Orientació Gran Penedès. 

Coincidint amb la Candelària, el pròxim diumenge 2 de febrer, l'Espluga Calba serà la seu de la cursa d'orientació 'The Wild Boar Rogaining'. Aquesta Cursa d'Orientació popular, forma part del Circuit Català de Rogaines, i del Trofeu ARRAONA de Curses d'Orientació de l'Unió Excursionista Sabadell, també es cursa convidada de la Lliga de Curses d'Orientació Gran Penedès.

Recorregut i reglament
Segons els organitzadors, el recorregut pel terme de l'Espluga el crearà cada equip participant, seguint els camins i corriols que vulgui per arribar a les fites marcades sobre el mapa. La cursa serà tipus score sense ordre prefixat, amb mapa mida A4, a escala 1:15.000 i 30 Fites, les quals s'han de fer el major nombre possible en un màxim de 3 hores. Les fites tindran diferents puntuacions, segons el número de les desenes del seu codi.

La sortidà està fixada a les 10 h des del camp de futbol. Les inscrpcions per la Wild Boar es poden realitzar fins el 25 de Gener 2020 a través del formulari  https://forms.gle/fzMaNtnyTNDkLTbW8