Motor
- Juneda

Ramon Quer aconsegueix el subcampionat espanyol d’enduro 3

Quer va sumar un total de 215 punts en les sis proves de què constava el campionat i es va quedar a només sis punts del campió Enric Francisco.

Quer (al mig) amb el diploma de subcampió d’enduro 3. FOTO: RFME

El pilot junedenc Ramon Quer es va proclamar subcampió d'Espanya d'enduro en la categoria
enduro 3 el passat 3 de novembre a la localitat gallega de Lalín (Pontevedra), que acollia la darrera prova del campionat estatal. Quer, que forma part del Moto Club Segre, va sumar un total de 215 punts en les sis proves de què constava el campionat i es va quedar a només sis punts del campió Enric Francisco. En la classificació general de scratch, el pilot de Husqvarna va ser el setè classificat, aconseguint un total de 126 punts, lluny del campió, Josep Garcia Montaña, que en va sumar 225.