Futbol
- L'Albagés

Jordi Luria s’estrena amb una victòria (2-1) a la banqueta de l’Albagés

El triomf contra el Pardinyes és el primer d’aquesta temporada. Luria havia estat jugador blanc-i-blau i actualment formava part de la junta directiva del club albagesenc.

Luria vol arribar a final de curs amb opcions de permanència. FOTO: Arxiu

El passat 20 de novembre la junta de l'FC Albagés anunciava que el fins al moment tècnic Xavier Melero no continuaria dirigint el conjunt albagesenc després de rescindir-li el contracte de mutu acord. El tècnic havia arribat a principis de temporada amb l'objectiu de consolidar la categoria després que l'equip aconseguís l'ascens al grup 13 de Tercera Catalana la temporada anterior.

Així, Melero deixava l'Albagés en la penúltima posició de la taula, havent sumat 4 empats i 7 derrotes. En el mateix comunicat, el club anunciava la incorporació de Jordi Luria com a nou tècnic dels blanc-i-blaus fins a final de temporada. Luria ha estat vinculat a l'Albagés durant els darrers anys, primer com a jugador i després com a membre de la junta del club.

En el moment d'agafar l'equip, el nou tècnic blanc-i-blau tenia com a primer objectiu retrobar-se amb la victòria i ho va aconseguir superant diumenge passat el Pardinyes per un resultat de 2-1. Les aspiracions de Luria passen perquè l'equip arribi a final de temporada amb opcions de permanència.