Tennis taula
- Les Borges Blanques

El CTT Borges fitxa un japonès com a reforç de l’equip de Divisió d’honor

Dels quatre jugadors del conjunt borgenc només dos han pogut disputar tots els partits fins ara. Ryu Taguchi, de 21 anys, arribarà al febrer per tal d’ajudar l’equip a sortir de la zona de descens.

Ryu Taguchi s’incorporarà al febrer. FOTO: CTT Borges

El Club Tennis Taula Borges comptarà amb un nou jugador, el japonès Ryu Taguchi, per a la segona volta de la lliga de Divisió d'Honor. El nou fitxatge, de 21 anys, arribarà a la capital garriguenca al febrer i té la missió d'ajudar l'equip a sortir de la zona de descens en què es troba actualment en aquesta segona categoria estatal, l'anterior a la Superdivisió. En 13 jornades disputades, l'equip és desè -zona de descens-, amb només tres victòries, i el club considera necessari un reforç per afrontar la part final de la lliga.


Aquest equip el formen Josep Lluís Andrade, Albert Vilardell, Jordi Latorre i David Gonzàlez. D'aquests quatre jugadors, però, només Andrade i Latorre han pogut jugar fins ara amb normalitat. Vilardell només ho ha pogut fer en cinc jornades, ja que ha disputat la lliga Europe Cup i dues jornades de Superdivisió amb el primer equip. Per la seua banda, el borgenc David Gonzàlez s'està recuperant d'una llarga lesió i, de moment, no ha pogut jugar encara cap partit de lliga.