- Arbeca

Reguitzell de trofeus per als atletes del Joventut d’Arbeca

Els darrers dies, el palmarès del club garriguenc s’ha engrandit gràcies als resultats a Mollerussa, Agramunt i Elgoibar (Donosti).

Carles Gaya i Cesc Sahuquillo a l’Indiot de Mollerussa. FOTO: JA Arbeca

El planter d'atletes del Joventut Atlètica Arbeca van iniciar el 2020 com un tret, de la mateixa manera com van acabar el 2019. El 26 de desembre, l'omellonenc Carles Gaya (2013) i el borgenc Cesc Sahuquillo (2012) van finalitzar segon i quart, respectivament, a les curses infantils de la cursa de l'indiot a Mollerussa. Els atletes del Joventut també van brillar al control sub-16 en pista coberta celebrat el 21 de desembre a Sabadell; el vinaixenc Marc Sarlé va acabar tercer (1.45.13) de la Final B de 600 metres llisos, millorant 3 segons la seua marca, l'arbequina Maria Roset va finalitzar setena a la final A de 1.000 m. ll. (3.19.04) i Erika Robleda va aconseguir en 1.500 m. ll. la mínima per poder participar en el campionat d'Espanya. Un cop paït el cap d'any, la dinàmica per al club arbequí va continuar sent igual de llorejada.

El 12 de gener, fins a quatre atletes del Joventut van prendre part en el LXXVII Cross Internacional Juan Muguerza, celebrat a Elgoibar (Donosti). Aida Alemany (12.37.00) i  Erika Robleda (12.59.00), que van córrer representant la selecció catalana, van finalitzar la classificació sub-18 en segona i sisena posició, respectivament. Oxana Bonjorn (12.57.00) va finalitzar just davant de Robleda i va ser cinquena i, finalment, Andrea Alemany (13.35.00) va acabar dissetena. Per acabar, el mateix dia que Alemany i companyia es coronaven al País Basc, una nodrida representació del club arbequí va participar en el cros d'Agramunt i molts es van erigir en campions de la seua categoria: en juvenils, tant Yassin Chafai (13.13), en masculí, com Fiona Orpella (15.11), en el femení, van acabar primers classificats; en categoria cadet, la campiona va ser Maria Roset (07.28). Finalment, en categoria infantil, Marc Sarlé (07.05) es va erigir com a campió.