- Les Borges Blanques

La borgenca Núria Montalà obté la plata al campionat sub-20 de Catalunya

Montalà, que forma part de l'AA Xafatolls, va saltar 1,64 metres per endur-se el  subcampionat de Catalunya. Les atletes del JA Arbeca també assoleixen grans resultats als 2.000 obstacles.

Montalà, en un dels salts de la temporada passada. FOTO: Arxiu

El passat cap de setmana del 26 i 27 de setembre, la pista d'atletisme de l'estadi municipal d'Igualada va acollir la disputa de les proves corresponents als campionats de Catalunya sub-18 i sub-20 individual i relleus, que havien quedat ajornats a principis d'any com a conseqüència de l'afectació de la Covid-19.

La borgenca Núria Montalà va penjar-se la medalla de plata en categoria de salt d'alçada després de realitzar un formidable salt d'1,64 metres, només tres centímetres per sota de la campiona Aina Rabadan, del FC Barcelona.

En el mateix campionat, les atletes del JA Arbeca també van aconseguir grans resultats. Així, en la prova de 2.000 obstacles sub-18, Erika Robleda es va proclamar campiona de Catalunya amb un temps de 7 min 8,41 s i Oxana Bonjorn va ser la segona classificada aturant el cronòmetre als 7 min 21,95 s. En la mateixa prova, Aida Alemany va haver d'abandonar. Finalment, Andrea Alemany va acabar quarta als 1.500 m sub-18, on va aconseguir un meritori temps de 4 min 50,92 s.