Escacs
- Juneda

El club d'escacs de Juneda fa una crida per aconseguir nous jugadors

La present temporada han aconseguit la tercera posició del campionat provincial però des del club es tem que el curs vinent, dels 13 jugadors actuals es passi a 9 o 10, quan el mínim per competir son 8 integrants per equip.

Els integrants del CE Juneda, que han finalitzat tercers de Primera Provincial la temporada 2020. Foto:CE Juneda.

El Club d’Escacs de Juneda, fundat el 1960, fa una crida per tal d’aconseguir més jugadors la temporada vinent. Actualment l’equip el conformen 13 jugadors però des del club es tem que a curt termini aquest nombre es podria reduïr fins els nou jugadors, només un per sobre del mínim de vuit integrants necessaris per disputar els encontres.

Aquesta temporada, el CE Juneda, ha completat una bona temporada, finalitzant en tercera posició de la categoria de Primera Provincial. S’ha de tenir en compte que, per culpa de la irrupció de la Covid-19, es va decidir suspendre la darrera jornada, on els junedencs aspiraven a ser segons. El màxim responsable del club, Àngel Olivart es queixa que cada cop els costa més trobar nous integrants “No tenim relleu generacional i cada cop anem més justos d’efectius, esperem l’any que ve incorporar algun reforç per poider mantenir-nos a la categoria actual” diu Olivart.