Tennis taula
- Les Borges Blanques

Joan Masip, plata, i Marc Duran, bronze, a l'Spain Masters de Madrid

La competició, que es va desenvolupar del 9 a l'11 de desembre dins dels salons de l'hotel RIU Plaça Espanya de Madrid, es va estructurar en format bombolla Sanitària.

El palista del CTT Borges, Joan Masip, amb el diploma que l'acreditava com a subcampió. FOTO: CTTBorges

Bon paper dels dos palistes de l'ASISA Borges Vall al torneig Spain Masters celebrat a Madrid. Joan Masip va caure a la gran final mentre que Marc Duran va aconseguir la tercera posició final.

La competició, que es va desenvolupar del 9 a l'11 de desembre dins dels salons de l'hotel RIU Plaça Espanya de Madrid, es va estructurar en format bombolla Sanitària, ço és, els esportistes, en la seva entrada a l'hotel, van passar un test mèdic COVID, el qual constava d'una prova PCR i un control de temperatura. Després d'això, van romandre dins de l'hotel fins a la finalització de la seva participació en el campionat. Si algun esportista sortia de la 'bombolla sanitària', l'organització el desqualificava de manera immediata. A més, tots els esportistes van rebre un quit amb mascaretes i gel hidroalcohòlic.

Així, el torneig es va dividir en dues fases; en la primera, es van conformar dos grups amb sis jugadors masculins i dos jugadores femenines, on els dos primers classificats passaven a la segona fase, semifinals i final.

La fase inicial no podia anar millor pels jugadors del CTT Borges, ja que tant Duran com Masip van finalitzar primers de grup amb un total de sis victòries i una sola derrota. Després, a les semifinals, Marc Duran va perdre contra Carlos Caballero per un ajustat 3-2 i en l'altra semifinal Joan Masip es va imposar per 3-0 a Miguel Angel Vílchez.

En la gran final, Masip no va poder guanyar a Carlos Caballero, palista de Linares i botxí de l'altre jugador borgenc a les semifinals. Caballero va sorprendre el català canviant l'estil de la sacada respecte de l'enfrontament anterior dels finalistes a la fase prèvia. La jugada li va sortir bé i Masip no va poder alçar el títol del campionat.