Atletisme
- Arbeca

Núria Tilló, campiona de Catalunya sub-23 de Cros

L'atleta arbequina, que corre sota les files de l'equip Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, va parar el cronòmetre amb un temps de 28:37 minuts.

Tilló, en un instant de la competició a Granollers. FOTO: AtletismeCatalà

L'atleta arbequina Núria Tilló va penjar-se el passat 6 de desembre la medalla d'or com a campiona de Catalunya en categoria individual femenina sub-23 a la 54a edició del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers.

La competició, amb sortida i meta a la pista d'atletisme municipal de Granollers, constava d'un recorregut de fins a 8 quilòmetres per diversos paratges de la capital del Vallès Oriental. Tilló, que corre sota les files de l'equip Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, va parar el cronòmetre amb un temps de 28:37 minuts. Aquest registre li va valer per ser la primera classificada sub-23 i també per finalitzar en el sisè lloc de la classificació general.

En el mateix certamen també hi van prendre part diversos atletes del Joventut Atlètica Arbeca, entre els quals va destacar Erika Robleda, quarta classificada en la categoria sub-18.