Futbol
- Arbeca , Castelldans , L'Albagés , L'Albi

Quatre garriguencs entre la trentena de clubs lleidatans que sol·liciten a la FCF donar per perduda la present temporada

La Federació Catalana de Futbol ha enviat avui una circular als clubs on s’ajorna ‘sine die’ la represa de les competicions, que s’havia programat per al cap de setmana del 9 i 10 de gener.

Albagés i Castelldans, son dos dels quatre clubs garriguencs sotasignants de la petició. FOTO: Xavi Minguella

CF l'Albi, CF l'Albagés, CF Arbeca i UE Castelldans són els quatre clubs garriguencs que formen part del grup de 26 clubs lleidatans de la territorial catalana que han demanat a la Federació Catalana de Futbol (FCF) que anul·li la present temporada 2020-21.

A través d'una sol·licitud enviada directament al president de la FCF, Joan Soteras, la trentena de clubs exposen que tant les restriccions aplicades des del Govern com el context epidemiològic actual dificulten molt la represa de les competicions a curt termini i, encara que més endavant fos possible, la reducció de les lligues a una volta o en subgrups desvirtuaria la competició. A més, també fan èmfasis en el fet de la prohibició de públics als estadis; un fet que redueix dràsticament l'economia dels clubs. Per això demanen que s'anul·li la temporada i es retornin els imports ja pagats o bé que els diners d'enguany serveixin per cobrir les despeses de l'any vinent.

Per la seva banda, la FCF ha enviat avui una circular als clubs anunciant-los que no hi haurà retorn de les competicions el cap de setmana del 9 i 10 de gener, tal com constava al nou calendari aprovat el mes de novembre passat. Això sí, també han anunciat que "tan aviat com s'aixequin les restriccions que afecten l'àmbit esportiu i sigui possible disposar del període preparatori previ s'informarà puntualment a tots els clubs i federats".