Tennis taula
- Les Borges Blanques

L’ASISA Borges Vall debutarà a la lliga el proper 13 de març

S'ha replantejat el format de les lligues, que enguany es desenvoluparan mitjançant concentracions de cap de setmana, amb un sistema de lliga a doble partit

Foto: CTT Borges

La Reial Federació Espanyola de Tennis Taula (RFETM) ja ha enllestit el projecte d'inici de les lligues nacionals, que si se segueixen els plaços i les condicions establertes, es durà a terme durant el proper per al mes de març.

La federació, que encara està pendent de l'aprovació final per la comissió gestora, també ha informat que han replantejat el format de les lligues, que enguany es desenvoluparan mitjançant concentracions de cap de setmana, amb un sistema de lliga a doble partit. Un cop finalitzades aquestes concentracions es realitzarà un play-off per acabar de definir els ascensos i descensos de les categories.

El CTT Borges disposa de 5 equips que competeixen en les lligues nacionals. Pel que fa a l'equip de Superdivisió, l'ASISA Borges Vall iniciarà la competició el dia 13 de març. La lliga estarà formada per dos grups de 7 equips i es realitzaran un total de sis concentracions, on els tres primers classificats de cada grup realitzaran el play-off pel títol, fixat pel 12 de juny.

Els equips de primera nacional femenina, primera nacional masculina, segona nacional masculina i tercera nacional masculina debutaran a la competició el 6 de març i participaran en un total de 4 concentracions. Com en el cas del primer equip, a partir del 12 de juny es realitzaran els play-off pel títol i el descens.