Tennis taula
- Les Borges Blanques

Reforços de luxe per l'ASISA Borges Vall

El portuguès Joan Monteiro és el jugador de millor rànquing mundial que ha format part de la plantilla del CTT Borges.

El fitxatge de Monteiro és un input molt important per a l'ASISA Borges Vall.

El CTT Borges ha anunciat recentment el fitxatge de dos nous jugadors pel primer equip, el suec Viktor Brodd i el portuguès Joan Monteiro.

Enguany, la lliga de Superdivisió ha variat el format a causa de la pandèmia i en lloc de disputar-se amb el marc tradicional d'una lliga a doble partit, la FETM va determinar que la competició es disputaria en format de 6 concentracions a partir del 13 de març.

Per aquest motiu, el CTT Borges va decidir buscar reforços per incorporar a la plantilla formada per Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell, ja que, segons explica el club, si qualsevol dels tres jugadors no pogués assistir a alguna de les concentracions, el nivell competitiu de l'equip se'n ressentiria força. Així, després de les dos incorporacions la plantilla de l'ASISA Borges Vall de la Superdivisió es veurà ampliada fins als cinc jugadors. Els nous fitxatges són:

El suec Viktor Brodd és un jugador esquerrà i ofensiu de trenta-un anys, actualment ocupa el número 8 del rànquing del seu país i l'any 2017 va arribar al número 170 del rànquing mundial. És un jugador amb molta experiència i que la passada temporada va jugar la lliga alemanya, considerada la millor lliga del món, aconseguint uns resultats molt destacats. El jugador s'ha mostrat molt satisfet de poder formar part de l'equip borgenc i disputar la màxima competició Espanyola.

El segon fitxatge és el portuguès Joan Monteiro, nascut l'any 83 també jugador esquerrà amb joc d'atac. Monteiro ha estat triple campió d'Europa, bronze als campionats del món, i el març del 2015 va aconseguir la seva millor posició al rànquing mundial ocupant el lloc 29, actualment està situat a la posició 80.

És el número 3 del seu país i un fix a la selecció portuguesa, l'any 2019 va aconseguir el bronze als campionats del món en la modalitat de dobles juntament amb Tiago Apolonia. Destacar també que l'any 2014 va aconseguir el campionat d'Europa amb la selecció de Portugal, l'any 2015 va penjar-se l'or en la modalitat de dobles masculins als campionats d'Europa i l'any 2016 es va proclamar campió d'Europa de dobles mixtes amb la seva esposa Daniela Dodean. Monteiro és el jugador de millor rànquing mundial que ha format part de la plantilla del Borges, és un fitxatge per a fer somiar als aficionats de les Borges en repetir algun títol en l'àmbit nacional.