Tennis taula
- Les Borges Blanques

Les Borges acollirà la primera concentració de la Superdivisió el 13 i 14 de març

El centre de tecnificació de la capital garriguenca acollirà la disputa de les tres primeres jornades del calendari.

Serà el debut dels borgencs en competició nacional. FOTO: CTT Borges

La Federació espanyola de Tennis Taula (RFETM) ja ha fet públic el calendari provisional de la lliga de Superdivisió per a la temporada 2020-21. La competició es desenvoluparà en format de sis concentracions que s'allargaran durant tot el cap de setmana. La lliga ha estat dividida en dos grups i l'ASISA Borges Vall competirà al grup 2.

La primera concentració ha estat programada pels dies 13 i 14 de març, corresponent a les tres primeres jornades del calendari i s'ha decidit disputar-la al centre de tecnificació de les Borges Blanques.

El primer partit està previst per a les 11.00 hores del dissabte 13 de març, i enfrontarà a l'ASISA Borges Vall amb l'equip de A.D.T.M. Leganés. El segon partit tindrà lloc a les 18:30 hores del mateix dissabte i el rival serà el San Sebastián de los Reyes. L'últim enfrontament del cap de setmana serà a les 11 hores del diumenge contra el Visit Pontevedra.

El CTT Borges afrontarà el debut amb una plantilla que estarà formada pels catalans Joan Masip, Marc Duran i Albert Vilardell, i pels dos flamants fitxatges del club borgenc, el portuguès Joao Monteiro i el suec Viktor Brodd.