Hoquei patins

Lluís Rodero s’estrena com a primer entrenador del Vila-sana femení

El borgenc ja havia estat tres temporades al club del Pla d'Urgell, com a director esportiu i com a segon entrenador, però havia plegat al finalitzar la temporada 2019-2020.

Rodero va debutar amb victòria. FOTO: Arxiu

El borgenc Lluís Rodero s'ha estrenat aquest gener com a primer entrenador de l'equip femení del Vila-sana d'hoquei patins que juga a la màxima divisió espanyola, després de la destitució de Jordi Capdevila, segons informava el diari Segre. Rodero, que fins ara era el segon entrenador, tindrà com a segon a Albert Arnau, coordinador dels equips base.

El borgenc, a més, serà també director esportiu, càrrec que ja havia tingut anteriorment. De fet, Rodero havia estat tres temporades al club del Pla d'Urgell, com a director esportiu i com a segon entrenador, però havia plegat al finalitzar la temporada 2019-2020. Aquell any, Rodero també era coordinador del CH Juneda, on entrenava l'equip de Nacional Catalana, però al febrer es va posar fi a la relació entre ambdues parts.

El repte que té ara amb el Vila-sana és aconseguir la permanència, ja que ha quedat fora de la primera fase. De moment, el primer partit, contra l'Igualada, va acabar amb victòria de les de Rodero.