Atletisme
- Les Borges Blanques

La borgenca Núria Montalà, 3a en salt d'alçada en el Campionat de Catalunya d'Atletisme sub20 en pista coberta

La borgenca va registrar en 1,56 m el seu millor salt

Montalà (a la dreta) amb la medalla de bronze aconseguida a Barcelona. FOTO. A.A Xafatolls

L'atleta borgenca Núria Montalà va penjar-se la medalla de bronze en la categoria de salt d'alçada el passat 21 de febrer al campionat de Catalunya sub-20 en pista coberta, que es va celebrar a les instal·lacions del Palau Sant Jordi, a Barcelona.

Montalà, que competia sota les files de l'equip Ria Ferrol-C. Arenal, va registrar en 1,56 m el seu millor salt, fet que li va valer la tercera posició. La borgenca tenia el mateix registre que la quarta classificada, Maria Falcó, del CA Tarragona, però el fet d'aconseguir superar els 1,56 en el primer salt li va valer la medalla. L'any 2018 Núria Montalà ja va ser 3a en salt d'alçada en el Campionat de Catalunya d'Atletisme sub-18 disputat a Sabadell.