Tennis taula
- Les Borges Blanques

Brillant classificació de l'ASISA Borges Vall a l'Eurocup

Les tres victòries certifiquen que els borgencs passaran com a primers de grup a la fase final

Masip, Vilardell i Duran, els triomfadors de l'ASISA Borges Vall. FOTO: CTT Borges

L'ASISA Borges Vall ha aconseguit la classificació a la següent ronda de l'Europe Cup de forma autoritària. L'equip ha guanyat els tres partits que ha jugat de forma clara. La tripleta catalana formada per Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell, no han tingut dificultat per imposar-se als seus rivals.

En el primer partit els tres jugadors catalans van guanyar el partit que van disputar davant l'ASD Marcozzi Cagliari italià, i van sumar la primera victòria per 3-0. En el partit de divendres tarda davant el potent TTSC UMMC- Elem rus va finalitzar amb victòria de l'equip borgenc per 3-1.

En l'últim partit de la fase davant el GDCS Juncal de Portugal jugat aquest dissabte al matí també ha caigut del costat del Borges per 3-0. D'aquesta manera l'ASISA Borges Vall passa com a primer de grup a la fase final de lliga.

La federació Europea ha comunicat que la lliga EUROPE Cup, es disputarà una fase final amb 16 equips, del 12 al 15 de maig a Varaždin (Croàcia), en format bombolla sanitària. Aquesta fase consistirà en 4 grups de 4 equips, on els dos primers classificats de cada grup jugaran els quarts de final, semifinals i final.