Tennis taula
- Les Borges Blanques

L’ASISA Borges Vall referma el lideratge amb una gran victòria contra l'Arteal

El matx es va emetre en directe pel canal Esport3, amb un ampli seguiment a les xarxes socials per part dels aficionats al tenis taula.

El Borges continua al capdavant del grup 2 d ela Superdivisió. FOTO: CTTBorges

Gran victòria de l'ASISA Borges Vall davant l'Arteal Santiago per un global de 4-1 en un partit maratonià de més de 3 hores, disputat el passat dijous 15 d'abril al pavelló de les Borges. A més, el matx es va emetre en directe per Esport3, amb un ampli seguiment a les xarxes socials per part dels aficionats al tenis taula.

El primer partit de la tarda va enfrontar al suec Viktor Brodd per part de l'ASISA Borges Vall i al portuguès Enio Mendes per l'Arteal Santiago. En un partit que va durar més de 40 minuts Brodd va remuntar un marcador de dos sets en contra per acabar guanyant 3-2.

Els següents jugadors a sortir a la pista van ser el català Joan Masip i el brasiler Humberto Manhani. Masip va cedir el primer set, però va guanyar el segon i el tercer. Això sí, va acabar cedint els dos últims, amb un ajustat 9-11 al cinquè.

El tercer partit el van disputar Marc Duran i Moisés Álvarez, la victòria va ser pel jugador de l'ASISA Borges Vall per un global de 3-1.

Així, amb un 2-1 a favor dels garriguencs, va ser el torn dels dos números 1, Brodd contra Manhani. En un partit molt intens i amb marcadors molt ajustats Brodd va estar més encertat i es va imposar per 3-2.

En el partit que podia refermar la victòria per l'equip borgenc Marc Duran no va fallar davant Enio Mendes, i en un partit molt lluitat va aconseguir la victòria per 3-2.

Els pròxims partits de l'equip seran el dia 24 d'abril a Sevilla.