Pàdel
- Castelldans

El Pàdel Castelldans debuta en competició oficial amb molt bon peu

L'equip masculí encapçala el grup B de Quarta catalana a l'aconseguir un ple de victòries en els tres partits disputats. El femení és tercer, amb dos triomfs i una derrota, en zona de play-off d'ascens.

Alguns dels integrants del Pàdel Castelldans. FOTO: PC

El Pàdel Castelldans ha començat la Lliga Catalana 2021 com un coet. El club, que es va crear el 2018 però que enguany debuta en competició oficial, té els seus dos equips a les posicions nobles de la taula. L'equip masculí lidera el grup B de Quarta catalana, amb ple de victòries en els tres partits disputats.

El femení, al grup A de Quarta, és tercer, amb dos triomfs i una derrota, ocupant places d'ascens. A més, aquests èxits els han aconseguit lluny de casa, ja que la normativa obliga a disputar els par tits en un complex on hi hagi almenys dos pistes, i a Castelldans només n'hi ha una. "És una llàstima però la normativa és així. Volem agrair als companys de Dakirol i Pàdel Juneda el gest que ens permetin jugar a les seves pistes", explica Llorenç Sobrepere, president de la junta i capità de l'equip masculí.

Pel que fa als objectius en la temporada de debut, el Castelldans és ambiciós. "A dos anys vista ens agradaria tenir els dos equips a Tercera i poder consolidar amb garantia la categoria. Hi ha bons jugadors i jugadores i ho podem aconseguir", clou Sobrepere.