Hoquei patins
- Juneda

El Juneda de Primera Catalana passa a la segona fase per mantindre la categoria

Els garriguencs esgarrapen un punt al camp del Reus Ploms (3-3) i queden en cinquena posició de la fase 1.

El CH Juneda de Primera Catalana va aconseguir un punt, diumenge passat, al camp del Reus Ploms, que li va permetre quedar en cinquena posició de la fase 1 i, per tant, passar a la fase 2 per mantindre la categoria. Els garriguencs afrontaven el partit amb moltes ganes i amb la plantilla al complet. A la primera part, els porters dels dos equips van estar molt encertats i ho van aconseguir aturar tot fins cinc minuts abans del final, quan Andreu Pinyol va engaltar la bola i va marcar el 0-1. Al cap de poc marcava Ramon Capdevila amb un gol magistral per l'escaire dret que va fer aixecar l'afició.

La segona part, molt més moguda que la primera, va començar amb un penal en contra del Juneda, aturat amb el pit per Carles Fillat. Tot i això, el Juneda va abaixar el ritme i els rivals ho van aprofitar per escurçar distàncies i aconseguir l’empat a 2. Marc Vallès va tornar a avançar els rojos però aviat tornaria l’empat al marcador (3-3). El pròxim 8 de maig començarà la primera de les quatre jornades de la fase 2.