Futbol sala
- Vinaixa

El Vinaixa acaba la primera fase de Nacional Femenina sense puntuar

El conjunt garriguenc disputarà ara una segona fase però no baixarà, ja que no hi ha categories inferiors.

L’equip femení del Futbol Sala Vinaixa, l’únic de la població que ha competit aquesta temporada accidentada per la Covid, va acabar ahir diumenge, a Balaguer, la primera fase de la lliga Nacional Femenina de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) amb una nova derrota (3-1) tot i jugar un bon partit, que va estar obert durant la major part de minuts. El conjunt garriguenc no va poder evitar, però, sumar la desena derrota dels deu partits jugats del febrer fins ara.

I és que aquest ha sigut un any complicat, amb bona part de l’equip nou, amb el context de la Covid i havent començat temporada al febrer, amb només dos partits amistosos a l’estiu com a preparació.

Ara, el Vinaixa jugarà una segona fase de la competició, que es preveu que comenci d’aquí 15 dies i consti de cinc partits. Els tres primers equips del grup lleidatà i els tres primers del grup barceloní conformaran un grup i els tres últims de cada un en conformaran un altre, en el qual hi haurà les vinaixenques, que esperen que el rodatge que porten ara i el fet de competir amb equips més similars al seu s’acabi notant en els resultats. Sigui com sigui, l’equip no baixarà de categoria, ja que a la FCFS no n’hi ha d’inferiors.