Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'Asisa Borges Vall cau a quarts de final de l'Europe Cup

El conjunt garriguenc iguala el recorregut de la temporada 2015-2016 i queda entre els vuit millors d'Europa.

L’Asisa Borges Vall, el primer equip del Club Tennis Taula Borges, va caure divendres (3-0) contra el potent equip francès AS Pontoise Cergy en els quarts de final de l’Europe Cup celebrats a Varazdin (Croàcia) i, per tant, no podrà repetir la gesta de la temporada 2008-2009, quan va arribar a les semifinals del torneig. El conjunt garriguenc iguala, per tant, el recorregut de la temporada 2015-2016 i queda entre els vuit millors d’Europa.

En el primer partit de l’encontre, Marc Duran no va poder seguir amb la seva particular ratxa de victòries i va perdre 3-0 davant Quentin Robinot. La derrota del jugador base de l'Asisa Borges Vall va aplanar el camí a l'equip rival i, al segon partit, Joan Masip també va cedir per idèntic resultat davant l'alemany Patrick Baum. Amb el marcador 2-0 en contra, Albert Vilardell va jugar contra Adrien Mattenet però el jugador francès no va donar opció al jove Vilardell i va segellar la victòria per l’AS Pontoise Cergy, que acabari proclamant-se campió a la final contra l’austríac SPG Walter Wels. Aquest és el tercer títol pels francesos, que ja el van guanyar el 2014 i el 2016.

Ara, els jugadors de l'Asisa Borges Vall continuaran la competició de lliga de Superdivisió, on de moment es mostren imparables, amb nou victòries en nou partits. El 23 de maig, els borgencs defensaran el liderat davant el segon classificat, l'Arteal Santiago.