Futbol
- Les Borges Blanques

L'Artesa de Segre aigualeix la festa al Borges B masculí

Si els blancs guanyaven es proclamaven campions de lliga i pujaven a Tercera, però la victòria va ser pels de la Noguera, que ara depenen només d’ells mateixos.

Imatge de l'equip en un partit anterior. (FOTO: FCBorgesB)

El dissabte 22 de maig, al camp municipal d’esports Ramon Espasa, tenia lloc un partit decisiu. S’enfrontaven el segon equip masculí del Futbol Club Borges i l’Olimpic Artesa de Segre, els dos únics conjunts amb opcions de guanyar el títol de lliga de Quarta Catalana. Si els blancs guanyaven, es proclamaven campions, ja que haurien obert una distància matemàticament impossible de revertir pels noguerencs, segons de la taula.

El partit, però, va acabar amb victòria dels d’Artesa per la mínima, amb un gol marcat per Isaac Pérez al minut 92 de partit. Abans, el Borges havia tingut la millor ocasió, però una aturada del porter noguerenc va evitar la festa que hauria suposat una victòria borgenca. Ara, els de les Garrigues ja no depenen d’ells mateixos, perquè només els queda un partit per jugar, mentre que l’Artesa de Segre en té tres de pendents i, si els guanya tots, seria campió per gol average.

El FC Borges B ha debutat aquesta temporada en la competició i, dels nou partits jugats n’ha guanyat set, cosa que els ha situat líders provisionals amb diferència. Ara, però, toca esperar una relliscada del rival.