Tennis taula
- Les Borges Blanques

Dues últimes derrotes obliguen el Borges de Superdivisió a lluitar per les semifinals del play-off

Els garriguencs anaven líders i haurien passat directes a semifinals, però afrontaven les dues últimes jornades de lliga amb dos jugadors de baixa per lesió.

L’Asisa Borges Vall ha acabat la fase regular de la lliga de Superdivisió al segon lloc de la taula, després d’haver perdut en les dues últimes jornades, disputades a les Borges de manera consecutiva el dissabte 29 de maig. Això suposa que els garriguencs s’hauran de jugar el pas a semifinals pel títol de lliga en una primera ronda de play-off, mentre que si haguessin quedat líders, tal com anaven abans d’aquestes dues jornades, haurien passat directament a les semifinals.

L’Asisa Borges Vall afrontava el final de la fase regular amb dos jugadors lesionats, el suec Viktor Brodd per unes molèsties al colze i el català Marc Duran, que en un entrenament es va fer un trencament fibril·lar al bessó. A més, l'equip tampoc podia comptar amb Joao Monteiro, que estava disputant el play-off pel títol amb el seu equip d'Itàlia, de manera que els garriguencs van jugar amb Joan Masip i Albert Vilardell i Josep Lluís Andrade, tècnic i jugador del segon equip, com a tercer jugador. 

Al primer partit, contra el DOC Servicios Hispalis de Sevilla, el Borges va perdre per 4 a 1 i, a la tarda, també va perdre contra el Covirán Huétor Vega, en aquest cas per un contundent 4 a 0.