Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'Asisa Borges Vall, subcampió de la Copa del Rei

L’equip garriguenc topa altra vegada contra un imponent Cajasur Priego i no es pot fer amb la seva tercera Copa del Rei.

El primer equip del CTT Borges ha caigut a la final de la Copa del Rei 2021 contra el Cajasur Priego, de Còrdova, per 3-1. Els borgencs han ofert un molt bon nivell de joc  i, de fet, han començat guanyant, gràcies a la victòria de Viktor Brodd sobre Daniel Kosiba, però no han pogut fer res més davant l’equip andalús, que fa pocs dies ja va ser el seu botxí a la lliga de Superdivisió. Tant Marc Duran com Joan Masip han perdut els següents partits i tot s’ha decantat a l’encontre entre el suec del Borges i el portuguès Diogo Ferreira, l’autèntic protagonista de tot el campionat, ja que pràcticament no ha perdut cap partit.

L’Asisa Borges Vall optava a la seva tercera Copa del Rei, després d’haver aconseguit el títol les temporades 2012-2013 i 2016-2017. Amb la d’avui, el Cajasur ja té vuit copes del Rei i confirma el seu domini en el tennis taula dels últims 15 anys a nivell espanyol.