Marc Duran i Viktor Brodd renoven una temporada més pel CTT Borges

L’equip garriguenc debutarà en la màxima lliga europea, la Champions League, amb l’ajuda dels jugadors Marc Duran i Viktor Brodd

Marc Duran jugarà una temporada més amb la samarreta del CTT Borges (foto: CTT Borges)

L'ASISA Borges Vall ha avançat aquest dimarts que els jugadors de Superdivisió Marc Duran i Viktor Brodd continuaran amb l'equip garriguenc la temporada 2021/22.

El suec Viktor Brodd, fitxat l'any passat, ha estat un dels pilars de l'equip perquè el CTT Borges hagi estat proclamat subcampió de la Copa del Rei i tercer de la lliga. Brodd ha jugat la temporada a un gran nivell, no s'ha perdut cap partit i ha finalitzat l'any amb un total de 12 victòries i 0 derrotes.

El CTT Borges i Brodd han arribat a un acord i es preveu que disputi la pròxima lliga de Superdivisió, la Copa del Rei i el debut de l'equip en la màxima lliga europea, la Champions League.

Per la seva banda, Marc Duran, que va fitxar amb el primer equip la temporada 2009/2010, vol lluitar una vegada més per la lliga i la Copa del Rei. Tenint en compte la seva experiència i el seu nivell esportiu, també competirà a la Champions League.

Des que va debutar amb el CTT Borges, Duran ha aconseguit el títol de lliga 2010/11 i dos títols de la Copa del Rei (2013 i 2017), a més del Campionat d'Espanya individual l'any 2015.