Tres jugadores del Pàdel Juneda es classifiquen pel Campionat d'Espanya de Menors

Ona Berent, Mariona Font i Júlia Sariol competiran en el pròxim Campionat d'Espanya de pàdel que es disputarà del 30 d'agost al 5 de setembre en el club Pádel Plaza Indoor de Saragossa

Les jugadores Ona Berent, Mariona Font i Júlia Sariol del Pàdel Juneda (foto: Pàdel Juneda)

El Club Pàdel Juneda segueix sumant èxits i portarà a tres jugadores al Campionat d’Espanya de Menors 2021. En la Fase Prèvia Territorial de Catalunya, disputada al Pàdel Barcelona del Prat de Llobregat, del 5 a l’11 de juliol, Ona Berent, Mariona Font i Júlia Sariol van aconseguir classificar-se per la competició estatal.

Les jugadores entrenades pel junedenc Isaac Cardenas, són les úniques lleidatanes que viatjaran fins al Pádel Plaza Indoor de Saragossa per participar en el XXXIV Campionat d'Espanya de Menors Trofeo Babolat que se celebrarà del 30 d’agost al 5 de setembre.

Mariona Font, que està entre les millors de l’estat en categoria infantil, formarà equip amb la tarragonina Laura Guillen. D’altra banda, Ona Berent i Júlia Sariol, que participaran juntes, estan entre les 32 millors parelles de l’estat en categoria benjamí.