Un estiu per gaudir dels tornejos de futbol sala de Maials i Castelldans

Maials ja està jugant el seu primer torneig d'estiu de futbol sala i, per altra banda, Castelldans celebra la vuitena edició del 6 al 8 d'agost

Els tornejos de futbol sala són una activitat recurrent durant l'estiu (foto: Xavi Minguella)

El Jovent de Maials ja ha encetat la seva primera edició del torneig d’estiu de futbol sala. L’esdeveniment, que se celebra al poliesportiu del municipi del 26 al 29 de juliol, ha estat possible gràcies a les ajudes que ha concedit el Consell Comarcal del Segrià per fer realitat les iniciatives juvenils. 

La competició comença a les 22.00 h i la durada de cada partit és de 30 minuts. L’organització ha decidit dividir els nou equips en dos grups per tal que cada equip pugui descansar un dia entremig. 

Des del Jovent de Maials asseguren que “és un torneig de caràcter social i lúdic i, per tant, el premi no és el més important”. 

D’altra banda, l’Associació de Joves Lo Portal de Castelldans, ja ha obert les inscripcions per a la vuitena edició del torneig de futbol sala que tindrà lloc a la Pista Municipal del municipi. Enguany, se celebrarà del 6 al 8 d’agost, i la inscripció, a un preu de 100 euros, es podrà fer fins al diumenge 1 d’agost. 

L’equip guanyador s’emportarà 350 euros, el segon classificat 175 euros i, el tercer, un pernil.