Motor

L'Albi ajorna per tempesta la segona prova del campionat Dirt Track de Campions

L'organització pretén disputar la competició el pròxim 28 d'agost al mateix circuit del municipi

L'Albi s'ha convertit en un referent en aquest esport (foto: Xavi Minguella)

La forta tempesta que va caure dissabte a la tarda a les Garrigues va obligar a suspendre la segona prova del campionat Dirt Track de Campions que tenia previst acollir el circuit de l’Albi. Malgrat la mala notícia, des de l’organització informen que es farà tot el possible per ajornar la prova al 28 d’agost.  

En cas que des de la Federació Catalana de Motociclisme acceptin la proposta, la competició, que és oberta al públic amb entrada gratuïta, començarà a les 20 hores amb els entrenaments, continuarà a les 21.30 hores amb les proves classificatòries i finalitzarà amb les finals que tindran lloc entre les 23.30 h i la mitjanit. La prova de l'Albi serà la segona del campionat Dirt Track de Campions després de la celebrada al circuit de Castellnou de Seana el 12 de juny. La tercera prova es realitzarà al mateix circuit de Castellnou de Seana el 25 de setembre, la quarta prova està pendent de confirmació i la darrera, se celebrarà el 28 de novembre als Torms.

Fins al moment, hi ha una trentena de pilots inscrits, entre els quals cal destacar la presència de Gerard Bailo, pilot del Fats Lap Riders Association, i Jaume Gaya, secretari i pilot del Club de Motociclisme de l'Albi i de Moto Club Segre. "Aquest any han disminuït les inscripcions perquè, sense tenir en compte la Covid-19, el dirt track és un esport molt car i, a més, no hi ha suficients circuits per poder entrenar", assegura Gaya.

Cal recordar que l'Albi era un dels municipis que acollia la Copa Dirt Track Rodi & Michelin, però ja fa dos anys que no se celebra, i enguany han decidit apostar pel campionat català DTC.