Ciclisme

Els garriguencs Pau Domènech i Oriol Muntanyola fan podi a la 3a Cursa Terra de Garnatxes

Els ciclistes van passar la línia de meta a 1 minut i escassos segons de diferència del guanyador i van pujar al podi de la categoria Sub-23

Imatge del podi de la categoria Sub-23 a la 3a Cursa Terra de Garnatxes. FOTO: Josep Domènech

Pau Domènech, de les Borges Blanques, i Oriol Muntanyola, de Cervià, han viatjat aquest dissabte 7 d'agost fins a Gandesa, capital de la Terra Alta, per participar en la 3a Cursa Terra de Garnatxes. Els ciclistes de l’equip Oleka i del ControlPack-Badia, respectivament, han aconseguit pujar al podi després de recórrer els 91 quilòmetres en 2 hores i 23 minuts, amb dos segons de diferència.

Domènech i Muntanyola, tots dos de categoria Sub-23, han ocupat el 2n i 3r lloc del podi de la cursa oberta per a ciclistes federats organitzada pel Club Ciclista Garnatxa Bikers. Cal destacar que van passar la línia de meta a 1 minut i escassos segons de diferència del guanyador, quedant així 6è i 9è en la classificació general.