Ciclisme
- Juneda

Torna el Trofeu Vila de Juneda, puntuable per la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme

El Trofeu Vila de Juneda es disputarà el proper 30 d'agost a les 17 hores dins el marc de la Festa Major

Imatge del 56è Trofeu Vila de Juneda. FOTO: Xavi Minguella

El Club Ciclista Colla Pedalada de Juneda organitza el 30 d’agost, dins el marc de la Festa Major, la 57a edició del Trofeu Vila de Juneda. Malgrat el brot que s’ha registrat aquesta última setmana a Juneda, des de l’organització asseguren que “l’esdeveniment se celebrarà igualment, però serem molt estrictes amb el protocol de control i prevenció de la Covid-19”. 

La cursa de Juneda és puntuable per la Copa Critèrium de la Federació Catalana de Ciclisme, formada per 9 curses. Enguany, és l’última prova del calendari de la competició i, per tant, es proclamarà el guanyador del campionat aquest mateix dia. Els ciclistes hauran de fer 40 voltes en un circuit d’1,5 km.

Fins al moment, i a falta de celebrar-ne quatre, Àlex Ulloa, de Sant Andreu de la Barca, manté el lideratge amb Abel Balderstone a 22 punts i Carlos Lopez a 65. Del centenar de ciclistes federats que participen en la Copa Critèrium, n’hi ha dos de les Garrigues, Pau Domènech i Oriol Muntanyola, que mantenen la 49a i la 75a posició, respectivament.