Futbol sala

Finalitza amb èxit el torneig 24 hores de Futbol Sala de Castelldans

'Barberia Kope' de Mollerussa han estat els guanyadors del torneig de futbol sala celebrat el primer cap de setmana d'agost a Castelldans

La pista de Castelldans ha acollit a 12 equips formats per joves del poble i de localitats properes. FOTO: Ajuntament de Castelldans

El 5, 6, 7 i 8 d’agost, l'Associació de joves Lo Portal de Castelldans ha celebrat el seu torneig de futbol sala al camp annexe al recinte de les piscines. Un total de 12 equips, amb joves del poble i de localitats properes, s'han disputat els premis, consistents en 350 € el primer classificat, 175 € el segon i un pernil el tercer.

El torneig va començar el dijous 5 d'agost a les 19.30 hores i la final es va disputar el diumenge a les 22 hores. Els guanyadors han estat 'Barberia Kope' de Mollerussa, segons 'Pub Egipsy', de Juneda i tercers 'Afarams de nit' de Bellaguarda.

D’altra banda, el divendres 6, l’equip Veterans Borges Blanques va guanyar el partit amistós de Festa Major de Golmés per 2-4 contra l’equip local.