Futbol
- Les Borges Blanques

El FC Borges arrenca la temporada amb el I Trofeu Ciutat de les Borges Blanques

L'esdeveniment, que se celebrarà el 22 d'agost, acollirà la presentació dels dos equips del club

Primer equip del FC Borges. FOTO: Jordi Reñé

El Camp de Futbol Ramon Espasa acollirà el pròxim diumenge, 22 d’agost, la primera edició del Trofeu Ciutat de les Borges Blanques, un trofeu que donarà el tret de sortida oficial a la temporada 2021/2022. La iniciativa ha sorgit arran dels membres més joves de la junta directiva del club, que “vam veure la necessitat de celebrar un acte per presentar els equips i els nous jugadors”, asseguren.

El trofeu comptarà amb la participació de dos equips convidats, el Club Atlètic Segre i el FC Atlètic de Valls. Els primers a jugar seran el Borges B i l’AT. Segre, que iniciaran la jornada a les 17.45 h. El Borges A jugarà contra el FC AT. Valls a les 18.45 h. Des del club preveuen que el Borges A disputi la final del trofeu, que se celebrarà a les 21.30 h, contra l’equip guanyador de les semifinals. Asseguren que els dos equips convidats han estat escollits per ser “uns rivals poc exigents i amb els quals mai hem viscut un enfrontament”. 

La presentació dels dos equips tindrà lloc abans dels partits finals, a les 19.45 h. "La pròxima temporada serà molt diferent per al primer equip. Hem perdut set jugadors i serà difícil ascendir. Tot i això, creiem que les noves incorporacions donaran un caire competitiu", expliquen des de la junta directiva. Pel que fa al Borges B, "la temporada passada no va poder ascendir, i aquest any farem tot el possible per aconseguir-ho".