Futbol
- Juneda

El Club Futbol Juneda s’afilia amb l’Atlètic Lleida per la temporada 2021/2022

L'equip lleidatà donarà una oportunitat als jugadors més joves de l'equip roig i concedirà un descompte en el carnet de soci per als socis i sòcies del Juneda

El C.F. Juneda actualment competeix a 2a Catalana. FOTO: Xavi Minguella

El Club Futbol Juneda ha decidit fer un pas endavant i afiliar-se al Club Esportiu Atlètic Lleida. Aquesta unió sorgeix de la necessitat del club de buscar un filial, ja que l’Escola de Futbol Intercomarcal Juvenil, que fins al moment ha acollit l’equip de l’Artesa de Lleida i Puigverd (Segrià) i Torregrossa (Pla d'Urgell), s’ha vist obligada a escollir entre l’Artesa i el Juneda davant l’ascens. En aquest cas, el CF Juneda ha concedit el seu lloc i, aprofitant la bona relació que té amb l’Atlètic Lleida, ha arribat a un acord amb l’equip lleidatà. 

L'Atlètic Lleida va estrenar-se al camp la temporada 2020-21 després de tancar els tràmits iniciats l'any 2019. L'equip de Primera Catalana, compta amb diversos jugadors garriguencs a la seva plantilla i aprofitarà l’acord per donar una oportunitat als jugadors més joves de l’equip roig en entrenaments i partits puntuals. D’altra banda, els socis i sòcies del Juneda es podran beneficiar d’un descompte en el carnet de soci de l’Atlètic Lleida. 

Els presidents d’ambdós clubs, Albert Roca del Juneda i Xavier Batalla de l’equip lleidatà, asseguren que l’acord ha estat molt fàcil. “L’afiliació és per un any, així podrem veure com funciona. Tot i això, més endavant ens agradaria recuperar el juvenil intercomarcal”, manifesta Albert Roca.