Hoquei patins
- Juneda

El Club Hoquei Juneda celebra el 4x4 de Festa Major

Un total de 35 equips de diferents categories han participat en la jornada d'hoquei que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Juneda

Imatge dels equips de veterans al torneig 4x4 del Club Hoquei Juneda. FOTO: CH Juneda

En el marc dels preludis de la Festa Major de Juneda, aquest cap de setmana del 20 i 21 d'agost s'ha celebrat el torneig 4x4 d'hoquei patins organitzat pel CH Juneda. El Pavelló Municipal d'Esports ha acollit a 35 equips de diferents categories que han disputat els seus respectius partits en les hores assignades. 

La jornada va començar divendres a les 21.00 h amb dos partits de la categoria junior, que posteriorment van disputar-se el torneig amb els equips de sèniors i veterans. L'equip junior "2003" va proclamar-se campió del primer dia de torneig davant l'equip sènior "Cal Rillo&Co". El primer dia es va tancar a les 23.30 h amb l'entrega de premis.


Imatge de l’equip junior “2003”. FOTO: CH Juneda


Imatge de l’equip “Cal Rillo&Co”. FOTO: CH Juneda

Dissabte es van obrir les portes del pavelló a les 10.00 h per gaudir del primer partit dels equips prebenjamins. El torneig va finalitzar a les 19.15 h amb l'entrega de premis de la categoria juvenil després de disputar-se un total de 83 partits de totes les categories durant el cap de setmana.