Motor
- L'Albi

El circuit de l'Albi recupera la segona prova del campionat Dirt Track de Campions

La competició, prevista pel 31 de juliol, es va suspendre per tempesta i es va decidir ajornar-la fins al pròxim dissabte 28 d'agost

El circuit de l'Albi ha acollit durant molts anys les proves de la Copa Rodi Michelin de Dirt Track. FOTO: Xavi Minguella

El circuit de l'Albi acollirà la segona prova del campionat Dirt Track de Campions que tenia prevista pel 31 de juliol. Després de suspendre l'esdeveniment per tempesta, aquest 28 d'agost obriran les portes al públic amb entrada gratuïta per poder gaudir de l'espectacle amb pilots de molt alt nivell.

Fins al moment, l'Albi havia estat un dels circuits recurrents de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin, però ja fa dos anys que no se celebra, i enguany han decidit apostar pel campionat català DTC.

Segons l'organització, "el DTC és un campionat lúdic i social de Flat Track que se celebra arreu del territori català amb l'objectiu de fomentar la pràctica d'aquest esport a tots els nivells. Qualsevol persona, tingui el nivell que tingui, té una categoria on participar d'una manera còmoda i segura".

La competició començarà a les 20 hores amb els entrenaments, continuarà a les 21.30 hores amb les proves classificatòries i finalitzarà amb les finals que tindran lloc entre les 23.30 h i la mitjanit. Durant els descansos els espectadors podran gaudir del grup infantil de tabalers de les Borges Blanques.

La prova de l'Albi serà la segona del campionat Dirt Track de Campions després de la celebrada al circuit de Castellnou de Seana el 12 de juny. La tercera prova es realitzarà al mateix circuit de Castellnou de Seana el 25 de setembre, la quarta prova a Santa Creu de Jutglar i la darrera, se celebrarà el 28 de novembre als Torms.

Entre els 36 pilots inscrits cal destacar la presència de Gerard Bailo, pilot del Fats Lap Riders Association, i Jaume Gaya, secretari i pilot del Club de Motociclisme de l'Albi i de Moto Club Segre. "Aquest any han disminuït les inscripcions perquè, sense tenir en compte la Covid-19, el dirt track és un esport molt car i, a més, no hi ha suficients circuits per poder entrenar", assegura Gaya.