Futbol
- Les Borges Blanques

El primer equip del FC Borges es proclama vencedor del I Trofeu Ciutat de les Borges Blanques

El Borges B va quedar tercer i el Borges A va imposar-se per 4-1 davant l'AT. Segre. El pròxim partit amistós del primer equip està programat pel dimecres 25 d'agost contra l'Alpicat

Presentació dels dos equips del FC Borges per aquesta temporada 2021/2022. FOTO: FC Borges

El diumenge 22 d’agost, el Camp de Futbol Municipal Ramon Espasa va acollir el primer Trofeu Ciutat de les Borges Blanques, un trofeu que va donar el tret de sortida oficial a la temporada 2021/2022.

El trofeu va comptar amb la participació de dos equips convidats, el Club Atlètic Segre i el FC Atlètic de Valls. Durant la jornada, que va començar a les 17.45 h, es van disputar quatre partits de 45 minuts cadascun. Els primers a jugar van ser el Borges B i l'AT. Segre, després es va disputar el partit entre el Borges A i el FC AT. Valls i, posteriorment, es van jugar les semifinals, en què el Borges B es va imposar per 2 a 0 al Valls. El primer equip del club borgenc va proclamar-se vencedor de la primera edició del trofeu per 4-1 davant l'AT. Segre.

Des de la junta directiva del club asseguren que "vam veure la necessitat de celebrar un acte per presentar els equips i els nous jugadors". La presentació dels dos equips va tenir lloc abans dels partits finals, a les 19.45 h.

El primer equip del Borges ja s'està preparant per als partits amistosos que té programats contra l'Alpicat i el Catllar pel 25 d'agost i el 26 de setembre, respectivament. El pròxim diumenge dia 29 s'iniciarà la Copa Lleida, que finalitzarà el 17 de setembre. La lliga de Primera Catalana començarà el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre.