BTT
- Almatret

La Xallenge David Duaigües d’Almatret s'adapta a la Covid-19 i celebra la 12a edició en format virtual

El Club Ciclista i Excursionista Almatret se suma al format de les carreres virtuals per celebrar la marxa de BTT i tanca l’edició d’enguany amb un centenar de participants 

L'alcalde i el CCE Almatret lliuren el premi al guanyador del sorteig de la Xallenge David Duaigües. FOTO: Ajuntament d'Almatret

Amb la crisi de la Covid-19 no és fàcil organitzar un esdeveniment esportiu. Tanmateix, davant les adversitats que ens ha deixat el virus, el Club Ciclista i Excursionista Almatret ha decidit no llançar la tovallola i organitzar un any més la marxa de BTT al municipi garriguenc. Ara bé, el format d’enguany ha estat força diferent i han apostat per la participació virtual. 

Tots aquells corredors i corredores que han volgut participar en el 12è aniversari de la Xallenge David Duaigües han pogut fer-ho del 7 de març al 30 de juny. A través de la xarxa social Instagram, des de l’organització es va activar el hashtag #xdd2021 per tal que tots i totes les ciclistes publiquessin la seva imatge des del Mirador David Duaigües i entrar en el sorteig d’un cabàs de productes locals. Així doncs, el centenar de participants que es va inscriure en l’edició d’enguany, van poder seguir el recorregut ciclista publicat a la pàgina web de l’organització i deixar constància al seu compte d’Instagram amb una imatge. Amb tot això, el dimecres 25 d’agost, l’alcalde del municipi i el CCE Almatret van lliurar el premi al guanyador del sorteig, Josep Peiró (@jpeiroc) d’Alcanó.

Per altra banda, el mateix club ja ho té tot preparat per la novena edició de la cursa i marxa Tossals d’Almatret, que se celebrarà presencialment el 19 de setembre a les 9.00 h. Els corredors i corredores ja es poden inscriure a una de les dues distàncies, 10 km 300+ o 18 km 700 +. Les inscripcions es tancaran el 17 de setembre o quan s’arribi als 150 corredors.