- Almatret

Torna la trail garriguenca Tossals d'Almatret

El 19 de setembre a les 9.00 h se celebra la 9a edició d'aquesta cursa i caminada popular, que recorre per l'espai d'interès natural dels tossals que voregen el riu Ebre

La cursa i marxa popular transcorre per l'espai d'interès natural dels Tossals d'Almatret. FOTO: Arxiu

El Club Ciclista i Excursionista d'Almatret torna a organitzar el diumenge 19 de setembre la 9a edició de la cursa i marxa Tossals d'Almatret. La prova competitiva, que voreja el riu Ebre, comença a 468 metres, a la plaça del poble i baixa fins a pràcticament tocar l'aigua per tornar a pujar per altres senders i camins fins a arribar de nou al poble; un total de 642 metres de desnivell positiu al llarg de 18 quilòmetres. Els participants trobaran tres avituallaments en el camí de la trail; als quilòmetres 6, 9,5 i 13,5.

D'altra banda, hi ha la versió curta de 10 quilòmetres amb un recorregut més senzill que acumula un total de 250 metres de desnivell positiu. La marxa popular, no competitiva i no cronometrada, coincideix amb el recorregut d’aquesta cursa. En aquest cas, s'oferirà un avituallament.

El 17 de setembre finalitza el termini d'inscripcions per les tres modalitats. Es lliuraran trofeus als primers classificats de les respectives curses, tant de la categoria d'homes com de dones. També hi haurà obsequis pel primer, segon i tercer lloc de totes les categories guanyadores.