Tennis taula
- Les Borges Blanques

El CTT Borges aconsegueix 4 medalles al Campionat d'Espanya en Edat Escolar

Laia Casanovas i Cesc Carrera han format part de la selecció catalana al Campionat d’Espanya que s'ha celebrat del 2 al 5 de setembre a Múrcia

Laia Casanovas, Cesc Carrera i Joan Masip. FOTO: CTT Borges

El Club Tennis Taula Borges ha viatjat aquest cap de setmana, del 2 al 5 de setembre, fins a Múrcia per competir en el Campionat d'Espanya en Edat Escolar. 

En la prova individual, Cesc Carrera s'ha proclamat campió d'Espanya infantil després de disputar-se la final amb el seu company de selecció Luca Khidasheli. Per la seva banda, la jugadora Laia Casanovas ha aconseguit la medalla de bronze en la categoria infantil després d'arribar fins a les semifinals, on ha cedit davant la jugadora madrilenya Andrea Benítez.

En la prova per equips Laia Casanovas, juntament amb les jugadores del Vic TT Irina Gimeno i Camila Renata Moscoso, s'han proclamat campiones d'Espanya superant a la selecció gallega per 3-1.

En la mateixa modalitat, Cesc Carrera, junt amb els jugadors del CN Sabadell Luca Khidasheli i Joan Barberà, han finalitzat tercers després de cedir per 3-2 davant el conjunt del país basc en les semifinals.