BTT

Pau Domènech i Pol Viladoms triomfen a la primera prova de l'Open Lleida BTT

Els garriguencs han estat proclamats campions provincials de les seves respectives categories en el II Open Lleida Serra d'Almenara

Pol Viladoms i Pau Domènech al podi del II Open Lleida Serra d'Almenara. FOTO: FCC

L’Open Lleida BTT 2021 es va posar en marxa el dissabte 4 de setembre a La Sentiu de Sió en el II Open Lleida Serra d'Almenara. La primera prova va comptar amb 157 ciclistes, entre totes les categories, vinguts de diferents punts de Catalunya i Andorra, entre ells Pau Domènech de les Borges Blanques, Oriol Muntanyola de Cervià i Pol Viladoms de Juneda.

Pol Viladoms, que competeix en categoria cadet amb l’equip Penya Ciclista Baix Ebre, de Tortosa, va aconseguir l’11è lloc i va emportar-se el premi de campió provincial cadet. En la categoria sub-23, Pau Domènech (equip Oleka) va quedar en segona posició i va ser proclamat campió provincial de la seva categoria. Oriol Muntanyola (equip Controlpack Badia), que va arribar tres minuts darrere del borgenc, també va fer una molt bona cursa i va aconseguir el 4t lloc.

La temporada 2021 de l’Open Lleida BTT compta amb quatre proves. Després de la celebrada a la Serra d’Almenara, la segona es realitzarà al Monestir de les Avellanes el 2 d’octubre, la tercera prova a Tartareu el dia 12 i la darrera, se celebrarà a la Serreta de Corbins el dissabte 16 d’octubre.

D’altra banda, el 23 d’octubre es disputarà el 1r Open Infantil Vila de Juneda (Campionat Provincial de les categories Kids) a l'Escola de Ciclisme de Juneda-Garrigues.