Tennis taula

L’ASISA Borges Vall viatja fins a Romania per debutar a la Champions League Europea

Els jugadors del primer equip del CTT Borges competiran del 12 al 14 de setembre en la màxima lliga europea del tennis taula 

Marc Duran jugarà una temporada més amb la samarreta del CTT Borges. FOTO: CTT Borges

L’ASISA Borges Vall debutarà en la màxima lliga europea del tennis taula, la Champions League, el pròxim diumenge 12 de setembre a la població de l'equip amfitrió, el d'Odorheiu Secuiesc de Romania. L'equip borgenc estarà format per Marc Duran, Joan Masip, Viktor Brodd i Alberto Lillo.

El primer equip del CTT Borges disputarà el primer partit de la primera fase davant el GDCS Juncal de Portugal, 6è classificat en la primera divisió portuguesa, el diumenge a les 14.00 h hora local. El dilluns 13, a la mateixa hora, l’equip català jugarà contra  l'equip francès de l'AS Pontoise Cergy, l'actual campió de l'Europe Cup i que conta a les seves files amb grans jugadors com Emmanuel Lebesson. El dimarts 14, els jugadors del CTT Borges disputaran el seu últim partit a les 19.00 h davant l'equip local, 3r classificat a la Superlliga romanesa.

Segons informa el club, “l'ASISA Borges Vall espera aconseguir una de les dues primeres posicions de grup per tal de disputar la segona fase de la Champions League”.

El CTT Borges és el primer club lleidatà de la història que jugarà la màxima competició europea i també el primer club català de tennis taula en categoria masculina. Tots els partits es podran seguir en directe per la plataforma ettu.tv.