Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall es classifica per a la segona ronda de la Champions League Europea

El conjunt borgenc ha aconseguit la victòria davant l'equip portuguès GDCS Juncal i el francès Pontoise Cergy

El conjunt borgenc a la Champions League Europea celebrada a Romania. FOTO: CTT Borges

L'ASISA Borges Vall segueix triomfant en el seu debut en la màxima lliga europea del tennis taula, la Champions League. L’esdeveniment, que se celebra del 12 al 14 de setembre, té lloc a la població d'Odorheiu Secuiesc de Romania, on el conjunt borgenc està lluitant pel campionat amb equips d’alt nivell com el francès Pontoise Cergy, actuals campions de l'EUROPE CUP.

L'equip borgenc va aconseguir la victòria en l'estrena a la Champions Europea, el diumenge dia 12, davant el GDCS Juncal per 3-1 en un partit intens de 2 hores i mitja de durada.

En el primer partit, Marc Duran no va poder davant el portuguès Kirill Shvetshi, el qual va guanyar per 1-3.  En el segon partit, Viktor Brodd va imposar-se a Nuno Gonzaga per 3-0. Amb empat a 1 al marcador, Joan Masip va aconseguir la victòria en el cinquè set per 3-2 davant Konstantin Chernov. Amb 2-1 a favor de l'ASISA Borges Vall, Viktor Brodd va remuntar un partit que se li havia posat 2 sets en contra per acabar guanyant 3-2 al seu rival i situar el 3-1 al marcador general.

L’ASISA Borges Vall va tancar la jornada del dilluns dia 13 amb un èxit rotund davant els francesos del Pontoise Cergy. Alberto Lillo va enfrontar-se al jugador base francès Quentin Robinot, qui finalment es va veure obligat a retirar-se per una lesió muscular i, per tant, al Borges només li calia sumar un punt més per endur-se l'encontre.

Viktor Brodd va perdre per 0-3 davant Emmanuel Lebesson, però Masip va endur-se la victòria davant Mattenet per 6-3. Amb aquesta victòria l'ASISA Borges Vall es classifica per la segona ronda de la Champions League que es disputarà del 3 al 7 de novembre.

Aquesta mateixa tarda, a les 18.00 hores, es disputarà l'últim partit de la fase davant l'equip amfitrió, el CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc.