Hoquei patins
- Juneda

El Club Hoquei Juneda afronta la temporada amb 12 equips i 100 jugadors

El cap de setmana del 18 i 19 de setembre es va celebrar el 26è Memorial Ramon Quer que, a banda d’homenatjar una figura clau de la història del club, serveix per presentar tots els equips de l’any

Foto de família del CH Juneda en el XXVIè Memorial Ramon Quer i Salla. FOTO: CH Juneda

El cap de setmana del 18 i 19 de setembre, coincidint amb l’inici de temporada, va tenir lloc a Juneda el 26è Memorial Ramon Quer, una cita que el club local d'hoquei patins aprofita per presentar públicament tots els equips de la nova temporada. Enguany són 12 equips formats per un total de 100 jugadors.  

El primer equip del CH Juneda afronta la temporada amb força i competitivitat amb l’objectiu de poder mantindre la categoria i passar la primera fase dins dels primers llocs per optar a l’ascens. D’altra banda, el segon equip també s’ha proposat arribar a la fase d’ascens, on hauran de lluitar cada punt fins a la fi. 

El cos tècnic del CH Juneda ha patit canvis respecte a la temporada anterior: Jordi Capdevila passa a ser l’entrenador del primer equip, i Albert Vallès, jugador del club, és el nou entrenador del CH Juneda B. Àlvar Mongrell, president del club, assegura que “som un club que aposta per la gent de casa, però obrim les portes a tothom qui vulgui gaudir de l’hoquei”.  

Durant la jornada del dissabte dia 18 de setembre es van disputar un total de cinc partits de les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví. El diumenge va ser el torn de l’Infantil, el Juvenil i el Júnior. Els partits de pretemporada de Nacional Catalana van tancar la jornada: el primer equip va disputar-se el partit contra el Cambrils Club Hoquei, i el segon equip va jugar contra l’Hoquei Casal l’Espluga. 

El memorial ret homenatge a qui va ser jugador del club als anys 50, va impulsar-ne la refundació als 70, en va ser president fins al 1985 i entrenador i delegat. Ramon Quer va morir el 1994, quan tenia 62 anys, en un accident de trànsit.

El pròxim cap de setmana del 25 i 26 de setembre es disputaran els partits de la primera jornada de la temporada 2021-22. El primer equip jugarà a casa el diumenge 26 contra el CP Monjos Pansalud a les 18:45 h, i el segon equip haurà de viatjar dissabte fins a Barberà per disputar-se el partit a les 16:30 h.


Equip Primera Catalana. FOTO: CH Juneda


Equip Tercera Catalana. FOTO: CH Juneda