Tennis taula
- Les Borges Blanques

Chenxin Tang del CTT Borges puja al podi del Campionat de Catalunya de Comarques

La jugadora de Primera Nacional s'ha classificat pel Campionat de Catalunya Absolut de tennis taula

Chenxin Tang al podi del Campionat de Catalunya de Comarques. FOTO: Club Tennis Taula Borges

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre, el CTT Borges va viatjar fins a Bàscara, a terres gironines, per disputar-se el Campionat de Catalunya de Comarques, tot un clàssic del tennis de taula per a palistes fins a Segona Nacional masculina i Primera Nacional femenina. 

El dissabte dia 2 es va jugar la competició per equips en què el conjunt borgenc, format per Laia Casanovas, Chenxin Tang, Xènia Roma i Neus Roma, va finalitzar en 8a posició. Diumenge, en la prova individual, Chenxin Tang va pujar tercera al podi i va aconseguir una de les places per al Campionat de Catalunya Absolut després de superar a Maria Migueles i Mar Àfrica Garcia del CTT Amics de Terrassa en el quadre i cedint a les semifinals davant d'Aina Mogas del CTT Ripollet. 

D’altra banda, Neus Roma va arribar fins als quarts de final, Xènia Roma fins a vuitens i Laia Casanovas i Jordi Roma no van superar la fase de grups. En la prova de dobles, les parelles formades per Xènia i Neus Roma, i Chenxin Tang i Laia Casanovas, van quedar-se a les portes del podi caient a quarts de final.


Laia Casanovas, Xènia Roma, Chenxin Tang i Neus Roma. FOTO: CTT Borges