Tennis taula

El CTT Borges aconsegueix quatre podis a l'Open Catalunya de Tennis Taula

Elsa Benet, Adam López, Marçal Moreno i Adrià Macià van quedar-se a les portes d'assolir el primer lloc

Del 9 al 12 d'octubre va tenir lloc la 1a fase de l'Open Catalunya de Tennis Taula. FOTO: CTT Borges

El Club Tennis Taula Borges va participar en la 1a fase de l’Open Catalunya que va tenir lloc a les instal·lacions del CEM Reina Elisenda de Barcelona i del CTT Els Amics Terrassa del 9 al 12 d’octubre. El conjunt borgenc, que va fer molt bon paper, va tornar a casa amb 4 podis de diferents categories.

Elsa Benet, jugadora de categoria Benjamí A, va proclamar-se subcampiona després de superar a les semifinals a Daniel Carmona (Lluïsos de Gràcia), i cedir en la final davant Iker Cabrera (CETT Esparreguera) per 3-1. Adam López també va endur-se el subcampionat en la categoria Juvenil A superant a les semifinals a Cesc Molins (Els 8 de la Garriga), i cedint en la final davant Martí Garrido (CTT Calella).

D’altra banda, en la prova Juvenil C, Marçal Moreno va aconseguir el 2n lloc i Adrià Macià va ser 3r després de cedir davant de Lluic Ireland (TT Cassà), a la final i semifinal respectivament.