Tennis taula
- Les Borges Blanques

Victòria de l'ASISA Borges Vall en l'inici de la lliga de Superdivisió

Aquest cap de setmana també s'ha donat el tret de sortida a les lligues provincials amb bons resultats per als equips del club borgenc

Joan Masip, de l'ASISA Borges Vall, disputant-se el partit contra un jugador del CER Robin Prisco L'Escala. FOTO: CTT Borges

Aquest divendres 15 d’octubre han començat les lligues nacionals i provincials de tennis taula. El primer equip del CTT Borges, format per Marc Duran, Joan Masip i Viktor Brodd, va donar el tret de sortida a la primera jornada i va aconseguir la victòria en el derbi català de la Superdivisió per 4 a 0 davant el CER Robin Prisco L'Escala. 

Mentrestant, l'equip també es prepara per disputar la segona fase de la Champions League a Düsseldorf, Alemanya, del 3 al 5 de novembre. El pròxim partit de la Superdivisió serà el divendres 12 de novembre a les 19.00 hores al camp de l'Arteal Santiago de Compostela.

El dissabte dia 16 el Centre de Tecnificació de les Borges va acollir una gran jornada de tennis taula amb un total de 5 encontres, on l'equip de Primera Nacional masculina es va desfer amb facilitat del CTT Barcelona per 6 a 0 i el conjunt de Segona Nacional masculina va superar al CTT Ateneu Poblenou per 5 a 1.

En el torn de les lligues provincials, els equips representants del club es van veure les cares en les seves respectives categories. Pel que fa a la categoria Preferent, el Borges Carburants Mir va guanyar al Borges Mas Blanch i Jové per 4 a 2. A Primera Provincial, el Borges Ferreteria La Clau va vèncer a l'AgroBorges TT per 5 a 1 i, a Segona Provincial, el Borges Prefabricats Pujol va aconseguir el triomf davant del Borges Lleida Car per 4 a 2.

El Borges GAP Cooperativa de Tercera Nacional masculina va segellar el ple de victòries a les lligues nacionals després de guanyar al CTT Balaguer Pàmies Vitae per un ajustat 4 a 3 en la competició de diumenge. 

D'altra banda, també es van disputar els piramidals d'edats i veterans, on Joan Serret i Joan Ramon Macià van vèncer als seus rivals.