Atletisme

Núria Tilló, Sònia Sans i Roger Estradé fan podi als 5 quilòmetres de la Mitja Marató de Mollerussa

Els borgencs Josep Viladoms i Laura Quintana van aconseguir el 6è i 8è lloc respectivament

Núria Tilló i Sònia Sans ocupant el primer i tercer lloc del podi femení dels 5km de la Mitja Marató de Mollerussa. FOTO: Ajuntament Mollerussa

La 33a edició de la Mitja Marató de Mollerussa va reunir diumenge passat, 24 d’octubre, un total 400 atletes entre la prova reina i la cursa de 5 quilòmetres. Pel que fa a la prova curta, els atletes garriguencs de l’A.A. Xafatolls van ser els protagonistes de la jornada. Núria Tilló i Sònia Sans, d’Arbeca, van ser les protagonistes del podi femení aconseguint la primera i tercera posició amb un temps de 17 minuts i 14 segons, i 19 minuts i 43 segons respectivament. En el podi masculí, el borgenc Roger Estradé va finalitzar en tercera posició amb un temps de 15 minuts i 49 segons.

D’altra banda, els borgencs Josep Viladoms (CA Borges) i Laura Quintana (Tri 4.40) van arribar en 6è i 8è lloc amb un temps total de 16.38 i 21.30 respectivament.